Seiska
10 nro 29,90 €

+ Yllätyslahja

Vain uusille tilaajille!

Seiska
12 nro 39,90 € 

Määräaikainen

 

 

Seiska
20 nro 54,90 € 2 erässä

+ Heijastava Muumi kylmälaukku


Seiska
30 nro 79,90 € 2 erässä

+ Heijastava Muumi kylmälaukku
+ 11-korttipaikkainen RFID-lompakko

En tällä kertaa hyödynnä edullista tarjousta, vaan osallistun vain arvontaan.

Tilaamalla nyt, saat tarjoushintaisen lukuelämyksen lisäksi loppuvuoden aikana Seiskan ristikkolehden ja vuosikalenterin 2024, sekä osallistut 20 000 euron arvontaan joulukuun lopussa. Lehti lahjaksi? Lahjan saaja ja antaja ovat mukana vuosiarvonnassa!

 

Aller Median vuosiarvonnat vuonna 2023: 20 000 € ja 3 x 2000 €. Kun sinulla on voimassa oleva Seiskan tilaus, osallistut näihin neljään arvontaan automaattisesti!

Tilaukseni jatkuu tarjousjakson jälkeen aina edullisena kestotilauksena kulloinkin voimassa olevaan hintaan. Kestotilauksen voi irtisanoa yleisten tilausehtojen mukaisella irtisanomisajalla.

Tilaajan tiedot

Lahjatilaus

Lahjan saaja

Kyllä kiitos! Aller Media sekä sen konserniyhtiöt ja yhteistyökumppanit saavat lähettää minulle tietoa uutuustuotteista ja -palveluista sekä muista eduista ja tapahtumista.

tekstiviestitse sähköpostitse

Vahvista tilaus

Lähettämällä tämän lomakkeen vahvistan lukeneeni tietosuojaselosteen ja hyväksyn yleiset tilausehdot. Määräaikainen tilaus päättyy tilauskauden loppuun. Kestotilaus jatkuu voimassa olevaan tilaushintaan irtisanomisehtojen mukaan. Paperilaskusta veloitamme 4,90 € per lasku. Verkkotilauksissa paperi-ja sähköpostilaskulla maksaminen vaatii vahvan pankkitunnistautumisen.

VERKKOMAKSU


LASKU


MOBIILIMAKSU