Seiska
10 nro 25 €

+ Kultakeskuksen Tulppaani-koru

Seiska
16 nro 49,90 €

MÄÄRÄAIKAINEN

 

Seiska
39 nro 99 € 3 erässä

+ Aarikan Sofia-olkalaukku

Katso
15 nro 25 €

+ Kultakeskuksen Tulppaani-koru

Katso
12 nro 29,90 €

MÄÄRÄAIKAINEN

 

Katso
30 nro 49,90 €

+ Aarikan Sofia-olkalaukku

En tällä kertaa hyödynnä edullista tarjousta, vaan osallistun vain arvontaan.

Uudistuneet Seiska ja Katso lahjahintaan – viihdettä pakettiin! Tilaa nyt ja osallistut 20 000 euron arvontaan 29.12.2023 (edellyttää voimassaolevaa tilausta)!

 

Tilaamalla nyt, saat tarjoushintaisen lukuelämyksen lisäksi ristikkolehden ja vuosikalenterin 2024 tammikuussa. Lehti lahjaksi? Lahjan saaja ja antaja ovat mukana Aller Median Vuosiarvonnoissa! Saat myös digilehden lukuoikeuden.

Tilaukseni jatkuu tarjousjakson jälkeen aina edullisena kestotilauksena kulloinkin voimassa olevaan hintaan. Kestotilauksen voi irtisanoa yleisten tilausehtojen mukaisella irtisanomisajalla.

Tilaajan tiedot

Lahjatilaus

Lahjan saaja

Haluan, että tilaukseni alkaa numerosta:

Kyllä kiitos! Aller Media sekä sen konserniyhtiöt ja yhteistyökumppanit saavat lähettää minulle tietoa uutuustuotteista ja -palveluista sekä muista eduista ja tapahtumista.

tekstiviestitse sähköpostitse

Vahvista tilaus

Lähettämällä tämän lomakkeen vahvistan lukeneeni tietosuojaselosteen ja hyväksyn yleiset tilausehdot. Määräaikainen tilaus päättyy tilauskauden loppuun. Kestotilaus jatkuu voimassa olevaan tilaushintaan irtisanomisehtojen mukaan. Paperilaskusta veloitamme 4,90 € per lasku. Verkkotilauksissa paperi-ja sähköpostilaskulla maksaminen vaatii vahvan pankkitunnistautumisen.

VERKKOMAKSU


LASKU


MOBIILIMAKSU